سئو داخلی سایت , سئو خارجی سایت , بک لینک , افزایش رتبه سایت , بهبود رتبه سایت

مراحل سئو سایت


امروزه اکثر کاربران وب برای مشاهده نتایج مورد جستجوی خود هرگز فراتر از صفحه اول نتایج نمیروند، بنابراین برای مدیران سایت ضروری است که تلاش کنند تا در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار گیرند. بدست آوردن رتبه بالا در گوگل غیر ممکن نیست؛ تنها باید مراحل سئو وبسایت خود را اصولی و صحیح  انجام دهید.

متاسفانه بسیاری از سایت‌ها برای بدست آوردن رتبه های برتر گوگل از استراتژی های اشتباه استفاده میکنند که نتیجه آن جریمه و پنالتی گوگل است. در این بخش همراه ما باشید تا با نحوه سئو سایت و چگونگی بهبود رتبه بندی خود آشنا شوید.

با توجه به تغییرات مداوم الگوریتم های گوگل برای بهبود نتایج جستجو، دیگر نمیتوانید تنها با خواندن چند مطلب آموزشی و یا مشاهده چند فیلم کوتاه درباره سئو به خواسته خود مبنی بر رتبه بالای گوگل دست یابید.

در گذشته برخی افراد کلمات کلیدی را به عنوان و برخی دیگر به توضیحات اضافه می‌کردند، و با کپی و تغییر محتوا و ساختن هزاران بک‌لینک از گوگل رتبه میگرفتند،‌ اما همانگونه که در بخش های قبل و بارها گفته ایم در حال حاضر استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی و تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه باعث کاهش رتبه شما میشود.

مراحل سئو وبسایت

همانطور که میدانید امروزه رتبه برتر گوگل سهم سایت هایی میشود که به تولید محتوای کاربردی و تجربه کاربری خوب بپردازند و تلاش کنند تا محتوایی جامع و موردنظر کاربر در جهت رفع نیازهای او ارائه دهند.

پس از طراحی سایت، مهمترین مرحله بهینه سازی و سئو آن میباشد. بیایید تا کمی درباره مراحل سئو سایت با هم صحبت کنیم:

  • تحقیق و انتخاب کلمه کلیدی مناسب(Keyword Research)

اولین و مهمترین بخش از فرایند سئو شناسایی مناسبترین و مرتبط ترین کلمات کلیدی برای وبسایت است. بدین منظور با استفاده از ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی میتوانید از یک کلمه کلیدی اصلی یا کلمات کلیدی بنیادی شروع کنید و چند نکته مهم را به خاطر داشته باشید:

  • با کلمات کلیدی طولانی (متشکل از سه کلمه یا بیشتر) و با رقابت پذیری کم شروع کنید: این کلمات دارای موضوعات خاصی هستند و نرخ تبدیل بالاتری دارند،‌ بنابراین روشی قدرتمند در جذب ترافیک و کسب کلیک بیشتر و در نتیجه بدست آوردن رتبه مناسب میباشند.
  • برای دریافت ایده های بیشتر از تکمیل خودکار گوگل (Google auto complete) استفاده کنید: در هنگام جستجوی یک عبارت در گوگل، گوگل لیستی از پیشنهادات و پرس و جوهای مرتبط را بر اساس جستجوی سایر کاربران و محتوای ایندکس شده ارائه می‌دهد که میتواند برایتان الهام بخش باشد.
  • از جستجوی مرتبط گوگل استفاده کنید.

  • آنالیز رقبا

در این مرحله به بررسی وبسایت های قدیمی و معتبر بپردازید و آنها را با دقت وارسی کنید،‌ ببینید چه چیزی باعث شده تا بازدهی خوبی داشته باشند. بدین ترتیب میتوانید با کسب ایده‌های جذاب و کمی تغییر در روش‌ رقبای خود، مشتریانی واقعی و وفادار برای خود داشته باشید.

  • بهینه سازی و انتخاب عنوان های مناسب

عنوان اولین چیزی است که هنگامی که سایت شما در نتایج جستجو نشان داده می‌شود، کاربران آن را می‌بینند، بنابراین مهم است که عناوین شما مختصر و قابل درک باشند.

پس از انتخاب کلمه کلیدی، تگ عنوان مهمترین مکان برای قرار دادن بهترین کلمات کلیدی شما میباشد،‌ هر صفحه باید یک عنوان منحصر به فرد داشته باشد و محتوای آن تکراری نباشد. اگر میخواهید گوگل تمام عنوان شما را نشان دهد، باید تعداد کاراکترهای عنوان کمتر از ۶۰ باشد.

  • ایجاد عنوان‌های (Meta Titles) 

بعد از عنوان، توضیحات متا اولین چیزی است که افراد به هنگام بازدید از محتوای شما در نتایج جستجوی گوگل (به طور مستقیم زیر URL صفحه) آن را می بینند.

در سال ۲۰۰۹، گوگل اعلام کرد که محتوای توضیحات متا در رتبه بندی بی تاثیر است، بنابراین بسیاری از وبمستران بهینه‌سازی توضیحات متا را نادیده گرفتند. توجه داشته باشید که اگر توضیحات متای مرتبط و مختصر برای همه صفحات خود نگذارید، افراد تمایلی ندارند که در هنگام نمایش نتایج گوگل بر روی سایت شما کلیک کنند.

نوشتن یک توضیح متای خوب زمانیکه یک محتوای جدید منتشر می‌کنید، منافع درازمدتی بر سئوی شما میگذارد و ارزش کمی وقت گذاشتن را دارد.

  • بهینه‌سازی سئوی داخلی (On-Page SEO)

با هوشمندتر شدن گوگل و بروزرسانی های اخیر الگوریتم ها، دیگر با اضافه کردن یک محتوای سرشار از کلمات کلیدی، نمیتوانید رتبه اول نتایج را کسب کنید. برای سئوی داخلی وبسایت خود باید نکاتی را رعایت کنید:

  • نوشتن محتوایی مفید و بکر
  • ارائه دادن اطلاعاتی ارزشمند و کاربرپسند به جای اضافه کردن کلمات کلیدی به محتوا
  • ساختار سایت و ساختار URL
  • بارگذاری سریع سایت و صفحات آن
  • ریسپانسیو بودن سایت
  • بروزرسانی های منظم سایت

لینک‌ها برای رتبه بندی و ایجاد اعتماد در کاربران بسیار مهم هستند اما در هر وبسایتی لینک ایجاد نکنید؛ باید لینک هایی باکیفیت از وبسایت‌های معتبر به دست آورید که با حوزه شما مرتبط باشند.

با لینک دهی به سایت های مرتبط شما یک تجربه مثبت و عالی برای کاربران خود ایجاد میکنید که توسط گوگل نیز استقبال می‌شود. به سایت‌های مرتبط با حوزه خود که رقیبتان نیستند،‌لینک دهید.

لینک‌های خارجی (outbound) به شما کمک می‌کنند تا در حوزه کاری خود روابط مفیدی ایجاد کنید و لینک‌های ورودی خوبی نیز بدست آورید، انتشار لینک‌های خروجی اولین مرحله برای یک تبادل متقابل است.

  • ایجاد URLهای کاربرپسند

در هنگام طراحی URL به آنچه که برای موتور جستجو و کاربر بهترین است، فکر کنید. برای ایجاد URL مناسب، خلاصه ای از مقاله خود را در قالب چند کلمه در URL بگذارید؛ این امر هم برای کاربران جذابتر است و هم برای گوگل قابل درک میشود.

قرار دادن وازگان جستجوی مرتبط در URL خوب است اما استفاده بیش از حد کلمات کلیدی در آن باعث می‌شود که سایت شما اسپم شناخته شود.

  • استفاده از خصوصیت Alt برای تصاویر 

جستجوهای تصویری بخش جدایی ناپذیر از سرویس گوگل است، بنابراین باید تصاویر خود را بهینه سازی کنید تا گوگل آنها را درک کند. با استفاده از alt text، شما میتوانید برای هر تصویر منتشر شده در سایت خود انتقال معنایی ایجاد کرده و شانس بیشتری برای ظاهر شدن در جستجوهای تصویری گوگل پیدا کنید.

  • ارتقا سرعت سایت 

در سال ۲۰۱۰، گوگل سرعت بارگذاری سایت را جز مهمی از فاکتورهای رتبه بندی سایت ها لحاظ کرد. سایت‌هایی که بسرعت بارگذاری میشوند هم توسط موتورهای جستجو و هم توسط کاربران ترجیح داده می‌شوند. اگر بارگذاری سایت شما بیش از ۳ ثانیه طول بکشد، ۴۰% کاربران آن صفحه را ترک می کنند.

عوامل رایج در بارگذاری های پایین صفحات عبارتند از:

  • تصاویر بزرگ و بهینه نشده
  • زمان زیاد پاسخ سرور
  • پلاگین‌های بسیار زیاد
  • عدم فشرده‌سازی HTTP
  • و…

سخن آخر:

همانطور که مشاهده کردید سئو فعالیتی موقتی نیست که فقط یکبار آنرا انجام دهید و به نتیجه دلخواه خود برسید. با توجه به نقش الگوریتم رنک برین گوگل در بررسی وضعیت محتوا و لینک بیلدینگ سایت ها و رتبه بندی آنها باید همواره محتوای خود را بروز نگه دارید و بطور منظم محتوای جدید ایجاد کنید، در غیر اینصورت قادر به حفظ رتبه خود نخواهید بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید