فاکتورهای گوگل برای رتبهبندی و سئو وبسایتها دائما در حال تغییر و بروزرسانی است، با گذشت زمان هر یک از این فاکتورها دستخوش تغییرات شده و ارزش برخی پر رنگتر شده و برخی ارزش خود را از دست دادند. در این بخش مهم ترین این فاکتورها یعنی تاثیر دامنه بر رتبه بندی وبسایت را با شما مرور خواهیم کرد.
تاثیر دامنه بر رتبه بندی وبسایت :
۱. اطلاعات whols خصوصی در مقابل عمومی
whois نام سایتی است که می توانید صاحب یک دامنه را بشناسید. زمانی که whois های یک دامنه عمومی باشد گوگل سایت شما را برای کاربران مطمئن در نظر میگیرد.
۲. طول عمر دامنه سایت
گوگل به سن دامنه اهمیت می دهد اما زیاد نه، تفاوت دامنه ای که شش ماه از ثبت نام آن می گذرد با دامنه ای که یکساله است چندان نیست.
۳. تعداد دفعات ثبت دامنه
دامنه های باارزش معمولا چند سال مورد استفاده قرار میگیرند، زمانی که یک دامنه منقضی شود، به عنوان یک فاکتور در مشروعیت دامنه بحساب می آید.
۴. تاریخچه دامنه
گوگل سابقه سایت هایی را که در طول دوره ای، دارای مالکیت مختلف بوده یا افت بسیاری را تجربه کرده اند دوباره تنظیم می کند. این کار باعث می شود که لینک هایی که به دامنه داده شده اند، خنثی میشود.
۵. EMD یا دامنه دقیقا همتا
EMD یعنی دامنه یک سایت دقیقا همان کلمه کلیدی مورد نظر آن باشد. اگر سایت کیفیت بالایی داشته باشد این امر می تواند مفید باشد.
۶. جریمه شدن مالک دامنه
اگر گوگل شخصی را اسپمر شناسایی کند، باقی سایت هایی که دارد نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
۷. دامنه سطح بالای کد کشوری
وقتی یک دامنه کشوری (مانند ir) داشته باشید، رتبه سایت برای آن کشور خاص بهبود پیداکند اما توانایی سایت برای رتبه بندی از نگاه گوگل را محدود می سازد.
۸. اعتبار دامنه صفحه میزبان
رتبه بندی سایت از نگاه گوگل زمانی بهبود می یابد که صفحه ای که روی یک دامنه معتبر قرار می گیرد رتبه بالاتری نسبت به صفحاتی که در دامنه های کم اعتبار قرار گرفته اند، داشته باشد.
۹. اعتبار دامنه
اعتبار یک سایت بر اساس لینک هایی است که از سایت های معتبر داده می شود، حساب می گردد که فاکتوری مهم در رتبه بندی سایت محسوب می شود.
۱۰. عمر دامنه لینک دهنده
بک لینک هایی که از دامنه های قدیمی داده می شوند از بک لینک هایی که از دامنه های جدید داده می شوند، قدرتمندتر هستند.
۱۱. تعداد دامنه های لینک شده
تعداد دامنه های ارجاع دهنده یکی از عوامل مهم در رتبه بندی سایت به حساب می آید.
۱۲. لینک های حاصل از دامنه های آموزشی
دامنه های سطح بالا مانند سایت های آموزشی (gov , edu) عامل خیلی مهمی در رتبه بندی سایت نیستند با این حال، گاهی خلاف این هم به وقوع میپیوندد.
۱۳.TDL کشوری که دامنه به آن ارجاع شده است
دریافت لینک از دامنه های سطح بالای یک کشور(مانند ir یا de) به رتبه بندی بهتر سایت در آن کشور کمک میکند.
۱۴. تنوع دامنه
داشتن وبسایت با دامنه های متنوع که از تمامی پسوند ها استفاده شده باشد، امتیاز بیشتری را به هر کدام از صفحات SRRP میدهد.
بدون دیدگاه