همانطور که در مقالات قبل هم گفتیم این الگوریتم دقت و سرعت بالایی را دارد. نحوه عملکرد الگوریتم مرغ مگس خوار، با به کارگیری از جستجوی معنایی و گراف دانش گوگل صورت می گیرد.
نحوه عملکرد الگوریتم مرغ مگسخوار و تاثیر آن در نحوه جستجوی کاربران
هنگامی که کاربران عبارت “تبلیغات اینترنتی” را در گوگل جستجو میکنند، به نتایج مختلفی برخورد میکنند. اگر تعداد کاربرانی که روی نتیجۀ چهارم کلیک میکنند بیشتر ازکاربرانی باشد که روی نتیجۀ اول کلیک میکنند، بعد از مدتی جایگاه نتیجه چهارم ارتقا پیدا کرده و جایگاه نتیجه اول پایینتر میرود.
مرغ مگس خوار گوگل رفتار کاربران را تحلیل میکند و به آنها اعتماد میکند. بنابراین سعی کنید هنگام تولید محتوا، در کنار الگوریتمهای مختلف گوگل، مخاطبان را هم به طور جدی در نظر بگیرید و ببینید چه چیزهایی توجه آنها را بیشترجلب میکند. البته بجز تعداد کلیکها عوامل دیگری نظیر نرخ پرش، میزان گردش در سایت، محبوبیت در شبکههای اجتماعی و … هم در سنجش محبوبیت شما نزد کاربران دخیل هستند.
مرغ مگس خوار سیستم جستجوی گوگل را به طور کامل تغییر داد. جستجوی مبتنی بر مکالمه، ویژگی اصلی این الگوریتم گوگل است، چیزی فراتر از پیدا کردن صفحات با کلمه کلیدی مناسب.
با تایپ «بهترین فروشگاه برای خرید آیفون 10»، مرغ مگس خوار، محتوای عبارت شما را متوجه شده و محل واقعی خانه شما را نیز بهتر تشخیص میدهد. تشخیص میدهد که منظور شما از «فروشگاه» فروشگاه اینترنتی است و «آیفون 10» نوع خاصی از دستگاه الکترونیکی که در فروشگاههای خاص عرضه میشود؛ بنابراین شما در صفحه نتایج جستجو، فروشگاههای مواد غذایی یا پوشاک مشاهده نمی کنید.
نحوه عملکرد الگوریتم مرغ مگسخوار
دو قابلیت گراف دانش و جستجوی معنایی بال های مرغ مگس خوار هستند. حال نحوه عملکرد این الگوریتم را با یک مثال برای شما توضیح میدهیم:
شما “رستوران های آبادان” را جستجو میکنید و مرغ مگس خوار به سرعت کلمات دیگری را هم که از نظر معنایی به کلمات “رستوران ها” و “آبادان” نزدیک هستند، در نظر میگیرد. برای رستوران کلمات “فست فود”، “غذا”، “غذای بیرون بر” و “رستوران های محلی” و برای کلمۀ آبادان، مناطق نزدیک آبادان مثل اروند و خرمشهر هم در نظر گرفته میشوند.
مرغ مگس خوار با کمک گراف دانش گوگل و جستجوی معنایی (Semantic search) این کار را برای شما راحت کرده است. نگران نباشید در زیر هر دو را نوضیح میدهیم:
گراف دانش گوگل(Knowledge Graph) یک ویژگی کاربردی برای گوگل است زیرا کاربران را بسیار راحت تر به هدف خود می رساند. به این مثال ساده توجه کنید: زمانیکه شما نام یک فرد مشهور را در گوگل جستجو میکنید، تمام نتایجی که می تواند مربوط به موضوع جستجوی ما باشد و یا به نحوی با آن ارتباط داشته باشد در دسترس ما قرار میگیرد.
قابلیت جستجوی معنایی بر تمامی واژگان و مفهوم آن ها در کنار یکدیگر متمرکز است. این آپشن در تاریخچه جستجوهای شما نفوذ کرده و با استفاده از اطلاعات مکانی و شخصی و سابقه استفاده شما از گوگل، نتایجی را برای شما نمایش می دهد که مختص شماست.