اعتبار دامنه , افزایش رتبه , سئو و پشتیبانی , بهبود رتبه

اعتبار دامنه یا Domain Authority


اعتبار دامنه یا Domain Authority اصطلاحی تخصصی است که سئوکاران و دارندگان وبسایت با آن آشنایی دارند، بد نیست تا در این بخش نگاهی مختصر به این اصطلاح بیندازیم.
Domain Authority در حقیقت عددی است که مقدار اعتبار آن دامنه بخصوص را در نزد موتورهای جستجو نمایش می دهد. این اعتبار بین 0 تا 100 متغیر است و هر چه  این عدد بیشتر باشد، وبسایت مربوطه وضعیت بهتری دارد.

Domain Authority​ معیاری است که توسط شرکت moz.com ارائه شده و برای بسیاری از فعالیت های سئو باید ملاک قرار بگیرد.

اگر نمره شما بالا یا پایین رفته باشد،عوامل تاثیرگذار بسیاری در این زمینه وجود دارد.

– تعداد لینکهای افزوده شما هنوز ایندکس نشده است.
– سایت های دیگر، رشد قابل توجهی داشته اند.
– شما لینک های بی ارزشی را کسب کرده اید. به سایت شما بک لینکهایی داده شده که در جستجوی های گوگل برای شما کارآمد نیستند.

 

تفاوت Domain Authority با Page Authority:

Domain Authority قدرت رتبه بندی دامنه ها یا زیر دامنه ها را اندازه می گیرد ، در حالیکه Page Authority میزان قدرت صفحات شخصی را محاسبه می کند.

 

چگونه اعتبار دامنه یا  Domain Authority محاسبه می شود؟

رتبه Domain Authority بر اساس الگوریتم هایی بین ۰ تا ۱۰۰ قرار می گیرد. هرچه نمره DA وب سایت پایین تر باشد، امکان ارتقاء و بهبود رتبه هم آسان تر است.

فرضا سایتی که رتبه Domain Authority آن ۲۰ است به راحتی میتواند به رتبه ۳۰ دست یابد. اما برای سایتی که رتبه  آن ۷۰ است، امکان ارتقا سخت تر و بهمین خاطر نیازمند فعالیتی بیشتر است.

 

عوامل ارزیابی اعتبار دامنه یا Domain Authority :

1. محتوای سایت

یکی از عوامل اصلی در رتبه بندی موتورهای جستجو، محتوا است. بنابراین کیفیت محتوای سایت، عامل تعیین کننده قدرت و اعتبار سایت است.

اعتبار دامنه به افزایش رتبه در گوگل کمک می کند، اما محتوای سایت نیز در این راستا بسیار تاثیرگذار است. پس لازم است و باید تولید محتوای سایتتان قوی باشد.

2. شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی مهمترین عامل در ارتباط با افزایش اعتبار دامنه وب سایتتان هستند. این بدین معناست که تعداد کل به اشتراک گذاری و لایک کردن مقالات شما در صفحات شبکه های اجتماعی چقدر است .

زمانی که افراد محتوای شما در شبکه های اجتماعی را برای دیگران ارسال می کنند یعنی آن را پسندیده اند و برایشان مفید بوده  و این یعنی سایت شما می تواند به عنوان یک مرجع در نظر گرفته شود .

3. عامل Moz Rank

این عامل یک متریک برای امتیاز دادن به قدرت بک لینک های یک وبسایت است. این عامل نه تنها تعداد بک لینک ها بلکه کیفیت آن ها را نیز مد نظر میگیرد. یک بک لینک با کیفیت بهتر از دو بک لینک بی کیفیت است.

Moz رنک در مقیاس عددی 1 تا 10 است و هرچه این عدد بالاتر باشد، بهتر است و میزان متوسط آن معمولا 3 است.

4. عامل Moz Trust

این عامل معیاری است برای تخمین میزان کیفیت لینک های خارجی مورد استفاده. دقت بالاتری دارد و به طور اختصاصی برای تعیین کیفیت وبسایت لینک دهنده به کار می رود و همچنین تعیین می کند که وبسایت مذکور برای دریافت بک لینک مورد اعتماد هست یا نه.

وبسایت هایی که دارای دامنه های .edu و .gov هستند بسیار قابل اعتماد بوده و تراست خوبی دارند. این وبسایت ها گزینه مناسبی برای دریافت بک لینک هستند و اگر بتوانید از آن ها لینک بگیرید، تراست دامنه سایتتان را افزایش خواهید داد.

5. گوگل پسند بودن

این عامل استفاده درست از استانداردهای سئو سایت در کل وبسایت است. ساختار گوگل پسند یک وب سایت مستقیما در قابلیت استفاده از آن سایت تاثیرمیگذارد.

همانگونه که ساختار ضعیف، برقراری ارتباط کاربران با سایت را مختل می کند، ساختار تمیز و صحیح به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کند که به آسانی سایت را کرال کنند.

از آنجا که گوگل فاکتورهای بسیاری را برای رتبه دهی به یک سایت در نظر میگیرد، یک مدیر سایت همواره تلاش میکند تا در جایگاه مناسب تری قرار بگیرد، و در این خصوص باید نکات بسیاری را نیز رعایت کند.