بهینه سازی , اعتبار دامنه , ترافیک وبسایت , بهبود رتبه

بررسی سایت رقبا


برای آنکه بتوانید در دنیای کسب و کار از سایر رقبا پیشی بگیرید و درآمد بالاتری کسب کنید باید یک وب سایت از خود داشته باشید، علاوه بر بروز بودن اطلاعات سایت باید همواره وضعیت رقبای خود را بررسی و سعی کنید که یک گام از آنها جلوتر باشید. در این بخش با راهکارهایی برای بررسی سایت رقبا آشنا میشوید.

راهکارهایی برای بررسی سایت رقبا:

1. تعداد صفحات سایت

برخی برندها در طول شبانه روز بصورت مرتب مطلب، پست، خبر و گزارش منتشر می کنند؛ در مقابل شرکت هایی هستند که مقالات بسیار کمتری را انتشار میدهند. یکی از عواملی که نشان می دهد یک سایت، سابقه و اعتبار خوبی دارد، تعداد صفحات زیاد سایت است.

برای اینکه بتوانید تعداد صفحات سایت خود یا رقبایتان را مشاهده کنید، عبارت site:http://webaddress.com  را در گوگل جستجو کنید، رقمی که در صفحه جواب ها و پس از عبارت About آورده می شود، تعداد صفحات سایت را نشان می دهد.

2. بازه انتشار

به سراغ سایت رقبا بروید و پست هایشان را بشمارید! معمولاً در کنار پست ها، تاریخ انتشار آنها درج میگردد. با دانستن بازه های انتشار رقبای خود، می توانید برای خودتان یک بازه انتشار رقابتی ایجاد کنید.

مثلا اگر رقیب شما در ماه فقط 2 مطلب آنهم در روز دوشنبه منتشر می کند، شما می توانید 4 مطلب در روزهای یکشنبه با  کیفیت بالاتر تولید کنید تا زودتر از رقیب خود دیده شوید و پر رنگ تر در نگاه مخاطبین باشید.

3. ترافیک سایت

هرکس که با الفبای کار در اینترنت آشنا باشد می داند که ترافیک سایت یکی از مهم ترین معیارهای سنجش محبوبیت و اعتبار سایت ها میباشد. هر چه رتبه و رنک سایت بالاتر باشد، ترافیک سایت بیشتر خواهد بود.

الکسا (Alexa) یکی از سایتهایی است که احتمالاً با آن آشنا هستید: محبوب ترین مرجع بین سایت های نشان دهنده ترافیک.

SimilarWeb یکی دیگر از ابزارهای سنجش رتبه بندی سایت هاست که عملکرد آن مورد قبول است.

4. سئوشناسی رقبا

سئو موضوعی عمومی است. برای رسیدن به این هدف Moz و SEMrush. Moz اطلاعات کلی در خصوص رتبه بندی را عرضه می کند ولی SEMrush تعداد عبارات مورد توجه رتبه بندی را بیان می دارد.

5. اعتبار دامنه

دامین آتوریتی (Domain Authority)، یکی از ابزارهای بررسی قدرت وب سایت هاست. هر چه این عدد به صد نزدیک تر باشد، سایت از اعتبار بیشتری برخوردار است.

Domain Authority یک نمره کلی است که به سایت اختصاص می یابد، این رقم برای جستجوگرهای اینترنتی مهم است. برای این کار به ابزار Open Site Explorer از سایت MOZ مراجعه کنید.

6. تعاملات اجتماعی

تعاملات اجتماعی فاکتور مهم دیگری در حوزه تعیین اهمیت وب سایت ها به شمار می آید. هر چه تعاملات در شبکه های اجتماعی بیشتر باشد، اهمیت، قدرت و اعتبار آن سایت و برند بیشتر خواهد بود.

باید با توجه به زمان و مکانی که در آن هستید و کاربران شما نیز در آن حضور دارند بهترین گزینه را انتخاب کنید، امروزه در ایران بهترین گزینه اینستاگرام است.

معمولاً فیسبوک برای برندهای B2C و لینکدین برای برندهای B2B و توییتر هم برای همگان مفید و مناسب است.

7. ایمیل مارکتینگ

ایمیل یک شرکت بخشی از دارایی ها و اطلاعاتِ خودِ شماست. از طریق ایمیل، واسطه ها نیز حذف می شوند و شما مستقیماً با کاربر در ارتباط هستید. مهم این است که بازدیدکنندگان سایت تان را متقاعد کنید تا ایمیلشان را برای دریافت خبرنامه های روزانه، هفتگی، ماهانه یا دوره ای شمادر اختیارتان قرار دهند.

8. هدف گیری مجدد

هدف گیری مجدد یا همان Retargeting نوعی راهکار برای بهبود برندینگ و ترافیک است؛ تقریباً چیزی شبیه پاپ آپ.

کاربری به سراغ سایت شما می آید و در آنجا گشت و گذار میکند، انواع محصولات و سرویس ها را مشاهده و احتمالاً بررسی می کند.
شما یک سری آگهی به کاربر نشان می دهید، که بر اساس محصولات، سرویس ها و صفحاتی است که او قبلاً در سایت شما دیده، پس او خرید خود را انجام میدهد.