بهبود صفحات وب , سرعت بارگذاری سایت , راه اندازی وبسایت

کاربرد Bootstrap


مهمترین کاربرد Bootstrap در نحوه ارائه و بهبود نمایش صفحات وبسایت، و مهمتر از هر چیز دیگری سرعت بالای کار با آن است که زمان راه اندازی و اتمام یک پروژه را تا ۸۰% کاهش میدهد.

در حقیقت Bootstrap یک چارچوب نرم افزاری یا Framework است که شامل تمامی توابع از پیش آماده شده به زبان HTML و CSS و JavaScript می باشد، و این امکان را میدهد تا در صفحات وب المان هایی نظیر: فرم ها، دکمه ها، تب ها و … زا ایجاد کرده و رابط کاربری وبسایت خود را توسعه دهیم.

عبارت Bootstrap در علم کامپیوتر نشان دهنده فرآیند راه اندازی سیستم و واردکردن اطلاعات اولیه نرم افزار در حافظه کامپیوتر می باشد.

مزیت ها و کاربرد Bootstrap

– بهبود نمایش صفحات وب

– سرعت بالای کار با آن و کاهش مدت زمان اجرای یک پروژه

– سازگاری با تمام مرورگرهای استاندارد

– امکان ایجاد صفحه بندی، امکان ساخت انواع قابلیت های زیباسازی

– امکان طراحی صفحات وب بصورت واکنش گرا

مشکل Bootstrap

امروزه سایت های زیادی هستند که همگی ظاهر نسبتا یکسانی دارند و به راحتی ردپای Bootstrap در آنها مشخص است. بعنوان مثال رنگ مشکی هدر سایت، حاشیه های ۱ پیکسلی خاکستری و دکمه های آبی و قرمز با ظاهری مشخص، نشان دهنده بکارگیری Bootstrap در یک سایت هستند.

اگر روند استفاده از Bootstrap به همین شکل ادامه یابد، در آینده نزدیک تشخیص سایت های اینترنتی از یکدیگر کمی دشوار شده و همگی ظاهری یکسان و تکراری دارند.

کاربرد Bootstrap در سایت ریسپانسیو

یکی از قابلیت های منحصر به فرد Bootstrap امکان طراحی وبسایت ریسپانسیو است. این ویژگی امکان طراحی به صورت ریسپانسیو را بسیار ساده کرده و از نسخه ۲٫۰ به بعد Bootstrap وارد طراحی واکنشگرا شد، و به یکسان سازی و استاندارد بودن سایتها در تمام دستگاه ها اعم از تبلت و موبایل و کامپیوتر کمک بسیاری کرد.

با لود کردن فایل های Bootstrap دیگر به لود کردن فونت ایکون و یا استفاده از عکس به عنوان ایکون نیاز ندارید زیرا خودش دارای بیش از ۲۵۰ فونت ایکون می باشد که طرز استفاده از آنها بسیار ساده و راحت میباشد.

 

هدف از Bootstrap این است که بتوان به آسانی، خیلی سریع و با درگیری های کمتر میان تگ های html، css و js قالب ها، لایه ها و صفحات وب را به صورت پاسخگو ایجاد نمود. امکانات Bootstrap برای ساده تر کردن کارهایی مانند استایل دهی به تگ های مختلف سایت و افکت هایی مانند اسلایدرهای سایت موجب شده است تا کاربران بیشتری به سمت آن بیایند و از کدهای آن استفاده کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید