در دنیای امروز، یکی از بهترین روشهای کسب درآمد استفاده از اینترنت میباشد. مدیران وبسایت های مختلف از طریق معرفی خدمات، فروش محصولات و تبلیغات اینترنتی برند خود به درآمدهای بالایی دست یافته اند. اگر شما هم یه داشتن منبعی برای درآمد فکر میکنید، با ما همراه باشید با مراحل راه اندازی وبسایت و اینکه چطور میتوانیم سایتی برای خود داشته باشیم؟
مراحل راه اندازی وبسایت
همانطور که قبلا گفتیم در حال حاضر با پیشرفت روزافزون تکنولوژی و استفاده همگانی از اینترنت، داشتن یک وبسایت خوب برای کسب و کارها و ادامه حیات برندها ضروری است، همچنین آگاهی از مزایای داشتن وبسایت باعث شده تا حتی سوپر مارکت ها نیز برای کسب درآمد بیشتر اقدام به طراحی سایت برای خود میکنند.
قبل از راه اندازی وبسایت، اهداف و ایده های دقیق و منظم و برنامه ریزی شده ای داشته باشید.
- هدف اصلی شما از راه اندازی سایت چیست؟
- در حال حاضر وضعیت کسب و کارتان چگونه است؟
- سایت شما چه نیازی را از جامعه برطرف میسازد؟
- درآمد سایت شما به چه حد میرسد؟
- چه تصمیماتی برای افزایش ترافیک سایت خود دارید؟
سعی کنید تا به این سوالات پاسخ دهید، و با اصول و یک استراتژی محکم سایت خود را راه اندازی کنید. اگر برای سوالات پاسخ موردقبولی ندارید فقط زمان و هزینه خود را هدر داده اید.
1. ثبت دامنه
اولین قدم ثبت و انتخاب یک دامنه مناسب است، به زبان ساده دامنه همان نام سایت شما میباشد. دامنه ها پسوندهای متفاوتی دارند از جمله .com , .net , .co و …
توصیه ی ما به افرادی که میخواهند سایت داشته باشند، ثبت هر دو دامنه .ir و .com است تا از این طریق جلوی سوءاستفاده از نام شما توسط شخص دیگری گرفته شود.
از آنجا که گوگل به سایت هایی که دامنه هایی با تاریخ انقضای طولانی تری دارند، رتبه بهتر و بیشتری میدهد سعی کنید دامنه را برای بیشتر از یکسال خریداری یا تمدید کنید.
2. خرید هاست مناسب
قدم دوم، خرید هاست مناسب است، یعنی همان فضای سایت که اطلاعات روی آن قرار میگیرد. فضا و پهنای باند نسبتا بالا، بکاپ گیری منظم، سازگاری با سیستم های مدیریت محتوا و … از مهمترین ویژگی های یک هاست خوب هستند.
سعی کنید هاست و دامنه خود را بصورت همزمان از یک شرکت خریداری کنید، زیرا برای اتصال دامنه به هاست نیاز به یک دانش فنی دارید که معمولا تیم فنی هر شرکت به صورت رایگان این اتصال را برایتان انجام میدهند.
3. نصب cms و قالب سایت
قدم سوم، مهم ترین قسمت یک سایت است، یعنی ظاهر یا پوسته آن که قالب نام دارد. اصلی ترین عامل تمایز وب سایت ها، تفاوت قالب آنها است.
cms یک نرم افزار تحت وب است که بر روی هاست شما نصب شده و از طریق آن میتوانید مطالبی را که بر روی سایت قرار میدهید، مدیریت کنید. وردپرس ، جوملا ، دروپال ، دیتا لایف انجین و… از جمله cms های آماده هستند.
4. آپلود فایل و سئو وب سایت
اکنون زمان آن رسیده است که منوها، مطالب و محصولات خود را داخل سایت قرار داده و سایت خود را به مطلوب ترین حالت ظاهری ممکن برسانید، اما بدانید که وب سایت شما بدون بازدیدکننده مانند یک سینما بدون بیننده است، بنابراین پس از اتمام پروسه طراحی و راه اندازی سایت، زمان آن فرا میرسد که وب سایت خود را سئو کنید و سایتتان را در کلمات کلیدی رقابتی به صدر نتایج موتور های جستجو برسانید.
در این بخش درباره مراحل راه اندازی وبسایت با شما سخن گفتیم، یادتان باشد که برای موفقیت در هر کاری ابتدا باید برنامه ریزی درستی داشته باشید تا بتوانید به آنچه در نظر دارید، برسید. است کمی تغییر کند؛ بدون برنامه و استراتژی شکست خواهید خورد.