بهینه سازی و seo درون صفحه سایت به تمام اقداماتی که می تواند بطور مستقیم در وب سایت به منظور بهبود موقعیت و رتبه در موتورهای جستجو استفاده بشود، اشاره دارد.
تمامی المان های سئوی درون صفحه مربوط به عناصر وب سایت شما هستند. این المان ها شامل تنظیمات فنی، کیفیت کد نویسی، محتوای متنی و بصری و کاربر پسند بودن سایت شما است. از طرفی عوامل برون صفحه مانند لینک های سایر سایت ها، توجه به شبکه های اجتماعی و سایر فعالیت های بازاریابی که خارج از صفحات سایت شما اتفاق می افتد، نیز حائز اهمیت هستند.
بهینه سازی و seo درون صفحه سایت
1. بهینه سازی عنوان صفحه
یکی از مهمترین مسائل در بهینه سازی درون سایت، تگ عنوان صفحه است. تگهای عنوان از همان اولین روزهای پیدایش وب سایت وجود دارند و باید بطور مستقل بهینه سازی شوند. هیچ دو صفحه ای نباید تگ های عنوان مانند هم داشته باشند.
تگ عنوان حداکثر باید 60 کاراکتر باشد. هنگام نوشتن عنوان صفحات باید در اوایل عنوان از کلیدواژه ها و همینطور نام شرکت تان استفاده کنید. برای مثال، “سئو و طراحی وب سایت حرفه ای آریاهاست ” میتواند عنوان مناسبی برای صفحه مان باشد.
2. آدرس URL
URL همان چیزی است که در قسمت آدرس بار مرورگر تایپ میشود و ما را مستقیم به وبسایت یا یکی از صفحات آن میبرد. در بهینه سازی URL، باید کلیدواژه ها را با URLها تطبیق دهید تا زمانی که موتورهای جستجو URL را می گیرند، درک بهتری از محتوای درون آن پیدا کنند.
3. لینک دهی داخلی
لینک داخلی یعنی از صفحات سایت خود به صفحات دیگری از سایت لینک بدهید تا کاربر بخوبی در سایت هدایت شود. بدین صورت روبات های موتورهای جستجو میتوانند از طریق این لینک ها از یک صفحه به صفحه دیگر بروند، و متوجه میشوند کدام صفحات سایت به صفحات دیگر مرتبط هستند.
اهمیت بهینه سازی و سئو درون صفحه سایت:
سئوی درون صفحه تمام عناصر بهینه سازی سایت است که تحت کنترل شما میباشد. تمرکز بر سئوی درون صفحه احتمال آنکه استراتژی سئوی برون صفحه شما را نیز به موفقیت برساند، افزایش میدهد.
سئوی درون صفحه، تمرین بهینه سازی صفحات وب شخصی شما است تا بالاترین رتبه را بدست آورده و ترافیک موردنظر را در موتورهای جستجو کسب کند.
سئوی درون صفحه به محتوا و منبع کد HTML یک صفحه و سئوی برون صفحه به لینک ها و سایر سیگنال های خارجی اشاره می کند.
المان های مهم سئو درون صفحه :
برای سئو درون صفحه باید بهسه عامل زیر توجه کرد:
• کیفیت فنی
کدهای نوشته شده باید کیفیت بالایی داشته باشند.اگر شما از وردپرس استفاده می کنید، Yoast SEO را به خوبی کانفیگ کنید، بدین صورت بیشتر جنبه های فنی سایت خود را تحت پوشش قرار داده اید.
• محتوای با کیفیت
کاربران از سایت ها بازدید می کنند، زیرا اطلاعاتی که دنبالش هستند را پیدا میکنند. موتور جستجوی گوگل متن سایت شما را میخواند. افزایش رتبه سایت ها بیشتر به خاطر محتوای با کیفیت آنها است، پس از کلمات کلیدی مناسب، آموزنده و آسان استفاده کنید.
محتوا باید بصورت شفاف توضیح بدهد که چه محصول یا خدماتی را ارائه میدهد و موضوع دقیق سایت چیست؟ محتوا شامل استفاده از کلمات کلیدی با هدف توجه به کاربران و رفع نیازهای آنها است. برای ایجاد یک محتوا خوب ، مشتریان را مستقیم خطاب قرار دهید، برایشان ارزش قائل شوید و ترغیبشان کنید تا با شما تماس بگیرند.
برای بهبود سئو درون صفحه و افزایش ترافیک سایت خود، محتوا باید مشکلی را از کاربر حل کند و بدون خطاهای دستوری و نوشتاری باشد.
• تجربه کاربری خوب
کاربران باید براحتی بتوانند وبسایت را بفهمند و خیلی سریع آنچه را که می خواهند، پیدا کنند. مهمتر از همه باید سرعت سایت بالا باشد، زیبا بودن سایت نیز به کاربر پسند بودن کمک می کند.
استراتژی های عملی سئو درون صفحه :
1. متا تگ ها :
مهمترین قسمت تلاش شما در زمینه سئو درون صفحه، پیاده سازی برچسب ها یا همان تگ ها میباشد. اگر تگ ها به طور بهینه نوشته شوند، باعث افزایش ترافیک سایت خواهند شد. متا تگ ها باید بهم مرتبط بوده و مورد رضایت کاربران قرار بگیرند.
2. استفاده از URLهای مناسب سئو :
URL سایت باید کوتاه و دارای کلمات کلیدی باشد. برای کاربران امکان آنکه بدون باز کردن صفحه بتوانند متوجه موضوع شوند، را ایجاد کنید.
3. استفاده از از صفت در عنوان :
افزودن صفت یا توصیف کننده هایی مثل «بهترین»، «راهنما»، «سال 97» و … در عناوین میتواند به افزایش رتبهشما کمک کند.
5. استفاده از پیام های چند رسانه ای :
استفاده از تصویر، ویدیو و نمودار میزان زمان توقف کاربران در سایت را افزایش میدهد.
6. قرار دادن کلمه کلیدی در 100 کلمه اول متن :
کلمه کلیدی خود را در ابتدای متن قرار بدهید.
7. طراحی کنشگرا یا ریسپانسیو :
گوگل در سال 94 سایت هایی را که با موبایل سازگار نبودند، جریمه کرد. اگر هنوز سایتتان با موبایل سازگار نشده است، با تیم آریاهاست تماس بگیرید.
8. استفاده از لینک های خارجی
سخن آخر
اگر مقاله الگوریتم پاندا را خوانده باشید، متوجه شدید که گوگل با سایت های اسپم با ترافیک بالا و محتواهای بی کیفیت بشدت برخورد میکند، پس مراقب محتوای خود باشید. اگر بتوانید نیازهای کاربران را برآورده سازید، قطعا ترافیک سایتتان افزایش پیدا خواهد کرد.
بطور کلی سئو و سئودرون صفحه را جدی بگیرید، زیرا اهمیت بالایی در دنیای بازاریابی امروز دارد.