افزایش رنک , افزایش رتبه , بک لینک سازی , بهبود رتبه سایت , افزایش بازدید

لینک داخلی


لینک داخلی زمانی استفاده میشود که نیاز دارید در داخل یک مقاله، مطلب دیگری را که مرتبط با همان مقاله هست به خواننده ارائه کنید. در اینصورت بازدیدکننده یا خواننده ی مقاله برای دیدن مطالب مرتبط مورد نظر شما نیازی به خروج از سایت ندارد.

تعریف لینک داخلی

لینک داخلی به لینک هایی گفته میشوند که به صفحاتی وصل میشوند که با آدرس خود سایت یکی هستند. یعنی آدرس کلی منبع و مقصد یکی است. لینک های داخلی از یک صفحه دامنه به صفحه ی دیگرهمان دامنه میروند.

ویژگی های لینک های داخلی

این لینک ها معمولا به شکل انکر تکست هستند و عبارت نوشته شده در انکر تکست معمولا نام صفحه لینک شده یا عبارتی با همان مضمون می باشد.

لینک های داخلی به کاربران کمک می کند تا از یک صفحه به صفحه دیگر سایت منتقل شوند و از دیگر صفحات سایت نیز بازدید کنند. امروزه به خاطر مسئله سئو سایت، لینک های داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده اند. نوع رفتار موتورهای جستجو نسبت به لینک های داخلی و خارجی متفاوت است. لینک های داخلی در رتبه و اعتبار سایت اهمیت دارند و همچنین در نوع آنالیز سایت توسط موتورهای جستجو نیز تاثیر گذارند.

1- انکر تکست در واقع محتوای لینک داخلی خود را در کوتاه ترین عبارت ممکن بیان می کند و به بیننده یک تصور اولیه از محتوای داخل صفحه لینک شده را می دهد.

2- هدف لینک ها نیز از یک جا به جای دیگر بسیار مهم است.

3- نوع استفاده لینک نیز اهمیت ویژه ای دارد و در صورتی که لینک، دارای اشتباهات املایی باشد و یا صفحه مورد نظر دارای خطا باشد، مشکلاتی برای سئو ایجاد می کند. در مواردی که یک انکر تکست برای گرفتن رنک بالاتر در همه جای سایت به شکل تکراری استفاده گردد، از طرف گوگل آن سایت جریمه میشود.

استفاده از این لینک سازی ها که اغلب در فوتر یا هدر وبسایت مشاهده می شود کار خوبی نیست و از ایندکس شدن صفحات یا گرفتن رتبه خوب در موتور جستجوی گوگل جلوگیری می کند.

4- اولین لینک صفحه، مهمترین آن می باشد. در صورتی که در یک صفحه چند لینک با انکر تکست های متفاوت به یک لینک مشخص وجود داشته باشد، طبق تجربه صرفا اولین آنها برای گوگل مهم است و معمولا به بقیه انکر تکست ها توجهی نمی کند.

5- اهمیت صفحه لینک شده نیز از فاکتورهای مورد بحث است. اگر در سایت شما صفحاتی وجود دارد که دارای بک لینک های بسیار زیاد از سایت های دیگر است، به همان نسبت نیز می بایست در دادن لینک های داخلی به آن صفحات توجه کنید.

گرفتن بک لینک از سایت های معتبر رتبه صفحه را بالا می برد و لینک دادن داخلی به آن نیز به کاربران کمک می کند تا دسترسی آسانتری به این صفحات پر ارزش داشته باشند و وجود این ساختار و ایجاد تعادل در بین لینک های داخلی و بک لینک ها، ارزش آن صفحات را دو چندان می کند و یکی از سیگنال های بسیار مثبت برای موتورهای جستجو برای دادن رنک بالاتر به این صفحات است.

6- ارتباط صفحات نیز از فاکتورهای مورد توجه است. لینک دادن از یک صفحه به صفحه دیگری که از نظر محتوا نیز مشابه با یکدیگر هستند، از ارزش بالاتری نسبت به لینک دادن از یک صفحه کاملا نا مرتبط می باشد. این کار از نظر موتور جستجوی گوگل نیز کار بسیار مثبتی است و امتیاز خوبی برای آن قائل می شود.

7- نوع لینک نیز از اهمیت برخوردار است. لینک گذاری با استفاده کدهای HTML به مراتب بهتر از استفاده از کدهای جاوا اسکریپت می باشد. گاها برای زیباسازی صفحات از کدهای جاوا اسکریپت و تصاویر برای لینک دادن به دیگر صفحات استفاده می شود. لینک دادن با استفاده از کلمات، اعتبار بیشتری را برای صفحات به بار می آورد.

علت ایجاد لینک داخلی

1- آنها به کاربر اجازه میدهند تا در وبسایت راحت تر گردش کند.

2- به مدیر وبسایت اجازه میدهند که قدرت رنک ( Link Juice ) را در کل وبسایت تقسیم کنند.

3- به مدیر وبسایت این امکان را میدهند که اطلاعات تکمیلی را در مورد یک پست در داخل خود وبسایت به خود کاربر بدهد.

 

سخن آخر

لینک های داخلی بهترین روش برای ساختن ساختار کلی یک سایت میباشند. در هر صفحه جداگانه، موتورهای جستجو باید محتوایی را مشاهده کنند تا بتوانند آن را در پایگاه دیتای خود ذخیره کنند. آنها همچنین نیاز دارند که به لینک های سایت برای شناسایی ساختار سایت دسترسی داشته باشند تا بتوانند تمامی صفحات یک سایت را پیدا کنند.

بسیاری از طراحان وب این اشتباه را میکنند که لینک های خود را از گوگل مخفی میکنند و این باعث میشود که گوگل به خوبی نتواند لینک های داخلی شما را شناسایی کند و در نتیجه سایت شما خوب ایندکس نشود.

 

تیم آریاهاست در خصوص هرگونه مشکل و سوالی آماده پاسخگویی به شما عزیزان مبیباشد. با ما 02166176625 تماس بگیرید.